Projekt neve

Információs technológia fejlesztés az Agóra Plusz Kft.-nél


Projekt leírása

A projekt keretén belül alapvetően az irodai eszközpark célirányos modernizációját valósítottuk meg.
A projekt keretein belül 4 db korszerű számítógép konfigurációt és 2 db laptopot tudtunk beszerezni,  a hozzá kapcsolódó szükséges kiegészítőkkel,, illetve egy korszerű (anyag és energia hatékony) multifunkciós gép került üzembe helyezésre. Beszerzésre kerültek továbbá a számítógépek használatához szükséges operációs rendszerek (Windows) és alkalmazások (Office), illetve szünetmentes tápegységek. 

A beszerzésre kerülő eszközök jelentősen növelték ügyviteli folyamataink hatékonyságát. A beruházás végrehajtásának köszönhetően munkavállalóink korszerű számítógépekkel és a hozzájuk tartozó számítógépes alkalmazásokkal dolgozhatnak, ami az egyes részfeladatok gyorsabb, hatékonyabb és eredményesebb végrehajtását eredményezi.

Ahhoz, hogy a munkánk a lehető leghatékonyabb lehessen és egész rendszerben tudjunk dolgozni sikerült kialakítanunk egy belső hálózatot, melynek elemeit (switch és Router) szintén ezen projekt keretein belül szereztük be.
Projektünk alapvető célja, hogy a megvalósított információs-technológia fejlesztés eredményei révén a társaságunk jövedelemtermelő képessége tovább növekedjen, és megőrizzük, javítsuk kiemelkedő piaci pozíciónkat. A fejlesztés hozzájárul, hogy a jelenlegi ügyfélkörünk megfelelő színvonalon kerüljön kiszolgálásra, másrészt elősegíti ügyfélkörünk szélesítését.

A projekt az eredetileg tervezetteknek megfelelően 100 %-ban sikeresen megvalósult.


- Kedvezményezett neve és elérhetősége, - 

"AGORA PLUSZ" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
4400 Nyíregyháza Nyírfa u. 17.
info@agoraplusz.hu


Közreműködő Szervezet neve és elérhetősége ˇ

MAG – Magyar
Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1139 Budapest, Váci út 83.
1539 Budapest, Pf. 684.


Hivatkozások


www.nfu.hu
www.magzrt.hu